Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ταξίδι σε Tengchong Yunnan
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-571-8102-3093
Επαφή τώρα

Ταξίδι σε Tengchong Yunnan

2022-12-09

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ταξίδι σε Tengchong Yunnan

Το βιομηχανικό τμήμα μανικών μας πήγε σε Tengchong, Yunnan.

Το Tengchong είναι ένα διάσημο hometown στο εξωτερικό κινεζικού, μιας χώρας της λογοτεχνίας και ενός κέντρου διανομής για τις σμαράγδους, καθώς επίσης και μιας επαρχιακός-ισόπεδης ιστορικής και πολιτιστικής πόλης. Το Tengchong κλήθηκε Dianyue στη δυτική δυναστεία Han, και το μέγαρο Tengchong καθιερώθηκε στη μέση περίοδο βασίλειου του Δαλιού.

Λόγω της σημαντικής γεωγραφικής θέσης, τα βαριά στρατεύματα τοποθετήθηκαν στις διαδοχικές δυναστείες. Στη δυναστεία Ming, μια πόλη πετρών χτίστηκε, η οποία κλήθηκε «πρώτη πόλη στην ακραία άκρη».

Τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα σε Tengchong περιλαμβάνουν το ηφαιστειακό εθνικό πάρκο ομάδας, τον καταρράκτη Dieshuihe, την επιφύλαξη υγρότοπου Beihai, το εθνικό πολεμικό νεκροταφείο, την προηγούμενη κατοικία AI Siqi, κ.λπ.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ταξίδι σε Tengchong Yunnan  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ταξίδι σε Tengchong Yunnan  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ταξίδι σε Tengchong Yunnan  2

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ταξίδι σε Tengchong Yunnan  3

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας λαστιχένιος εύκαμπτος αεραγωγός Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2015-2024 flexiblerubberhoses.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.