Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd 86-137-5812-5058 ps002@parshun.com

Εταιρικό Προφίλ

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Αφρική,Ωκεανία

 • Μάρκες

  ΠΑΘΟΣ

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  100~120

 • Ετήσιες πωλήσεις

  10,000,000-25,000,000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2007

 • Εξαγωγή pc

  80% - 90%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-137-5812-5058

Εισαγωγή

Το το «λάστιχο και πλαστικό Hangzhou Paishun», ένας κατασκευαστής που ιδρύεται το 2007, είναι κύρια της γενικής έδρας μας στην όμορφη ιστορική πόλη Hangzhou. Κρατάμε τις θυγατρικές παραγωγές σε Suqian και Guangzhou, αντίστοιχα σε Jiangsu και τις επαρχίες Γκουαγκντόνγκ.
 
Στα αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά και ισπανικά, η πεπειραμένη ομάδα προσωπικού μας είναι όλος-ώρες διαθέσιμες για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας και για να εξασφαλίσει μέγιστη ικανοποίηση πελατών. Ξέροντας καλά τις διάφορες βιομηχανίες των προϊόντων μας, και τις αιτήσεις τους, είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε για να σημειώσουμε γρήγορη πρόοδο στις τοπικές αγορές σας.

Για πάνω από 15 έτη, τα τμήματά μας Ε&Α και παραγωγής έχουν πάντα την αφοσίωση σε όλους τους τύπους λαστιχένιων μανικών τώρα που η ανοχή της εσωτερικής διαμέτρου σωλήνων ελέγχεται σε +-0.1mm.
Μπορείτε να δείτε, στο εργοστάσιό μας. όποιος καλύπτει 50.000 τετραγωνικά μέτρα, πλήρεις γραμμή παραγωγής του λάστιχου που αναμιγνύουν τη διαδικασία, την κρύα διαδικασία εξώθησης σίτισης υλική, τη διαδικασία θείωσης μικροκυμάτων, και τη διαδικασία μεγάλου πλεξίματος. Το Paishun, είναι μια γρήγορα αυξανόμενη επιχείρηση που εστιάζει στην επαγγελματική παραγωγή των λαστιχένιων μανικών. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής της κάνει την προσιτότητα ετήσια πωλήσεων 25 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ.
 

Κίνα Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Το 2018, ονομαζόμαστε τον κατασκευαστή απαλλάξημο από την επιθεώρηση» από την κυβέρνηση.

Πρόκειται pround να μας παρουσιάσουμε ως καθαρότερο εργοστάσιο σε Suqian.
Μέχρι φέτος, έχουμε λάβει τα πιστοποιητικά όπως το CE, ISO9001: 2015, IATF 16949, κ.λπ….

 

Κίνα Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η βασική πολιτική μας είναι «επιχείρηση μπορεί να αναπτυχτεί με την τεχνολογία, μπορεί να διαρκέσει με την ποιότητα».
Έτσι επενδύουμε πολύ να ερευνήσουμε, και στους εργαστηριακούς εξοπλισμούς. Χρησιμοποιούμε τώρα μια σειρά εκτατής μηχανής δοκιμής, συσκευή δοκιμής θείωσης, στήθη δοκιμής γήρανσης, μηχανές δοκιμής πίεσης για να εξασφαλίσουμε αποτελεσματικό ποιοτικό έλεγχο. Όλες αυτές οι μηχανές δοκιμής και σχετικές διαδικασίες διαμορφώνουν ένα πλήρες ποιοτικό σύστημα ελέγχου, που αρχίζει από την επιλογή της πρώτης ύλης στα τελειώνοντας βήματα. Κατά συνέπεια, επιθυμούμε τα προϊόντα ότι μας μπορούν να ικανοποιήσουν στο μέγιστο τους πελάτες μας. και η ομάδα μας είναι χρήσιμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις για τις λαστιχένιες μάνικες.
 
Οι ιστοχώροι των κλάδων μας:
το www.passionhose.com
το www.passioncohose.com

Ιστορία

Το το «λάστιχο και πλαστικό Hangzhou Paishun», ένας κατασκευαστής που ιδρύεται το 2007, είναι κύρια της γενικής έδρας μας στην όμορφη ιστορική πόλη Hangzhou. Κρατάμε τις θυγατρικές παραγωγές σε Suqian και Guangzhou, αντίστοιχα σε Jingsu και τις επαρχίες Γκουαγκντόνγκ.
 
Στα αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά και ισπανικά, η πεπειραμένη ομάδα προσωπικού μας είναι όλος-ώρες διαθέσιμες για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας, και για να εξασφαλίσει μέγιστη ικανοποίηση πελατών. Ξέροντας καλά τις διάφορες βιομηχανίες των προϊόντων μας, και τις αιτήσεις τους, είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε για να σημειώσουμε γρήγορη πρόοδο στις τοπικές αγορές σας.

Δεδομένου ότι πάνω από 15 έτη, η Ε&Α και τα τμήματα παραγωγής μας έχουν πάντα την αφοσίωση σε όλους τους τύπους λαστιχένιων μανικών τώρα η ανοχή της εσωτερικής διαμέτρου σωλήνων ελέγχεται σε +-0.1mm.
Μπορείτε να δείτε, στο εργοστάσιό μας. όποιος καλύπτει 50.000 τετραγωνικά μέτρα, πλήρεις γραμμή παραγωγής του λάστιχου που αναμιγνύουν τη διαδικασία, την κρύα διαδικασία εξώθησης σίτισης υλική, τη διαδικασία θείωσης μικροκυμάτων, και τη διαδικασία μεγάλου πλεξίματος. Paishun, όντας μια γρήγορα αυξανόμενη επιχείρηση που εστιάζει στην επαγγελματική παραγωγή των λαστιχένιων μανικών. Είναι ετήσια ικανότητα παραγωγής κάνει τις ετήσια πωλήσεις που φθάνουν σε 25 Δολ ΗΠΑ milion.
 
Το 2018, ονομαζόμαστε τον κατασκευαστή απαλλάξημο από την επιθεώρηση» από την κυβέρνηση. Πρόκειται pround επίσης να μας παρουσιάσουμε ως καθαρότερο εργοστάσιο σε Suqian.
Μέχρι φέτος, έχουμε λάβει certifacates όπως το CE, ISO9001: 2015, IATF 16949, κ.λπ….
 
Το 2021, έχουμε αναπτυχθεί σε έξι κλάδους στις μάνικες ανεφοδιασμού, τις συναρμολογήσεις και τις συνελεύσεις μανικών.
 

Υπηρεσία

 
Εξυπηρέτηση πελατών
7 ημέρες Χ επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών 24 ωρών από την ΟΜΑΔΑ ΠΑΘΟΥΣ φιαγμένη επάνω από πωλήσεις, βοηθοί πωλήσεων, μηχανικοί, ποιοτικοί ελεγκτές. Επικοινωνήστε με βίντεο/τηλεφωνική συνεδρίαση, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και σε απευθείας σύνδεση να κουβεντιάσει ομάδας.
 
Μετα-πωλήσεις Serive
Η ομάδα μετα-πωλήσεων θα στείλει την ανατροφοδοτώ-μορφή στους πελάτες μόλις αποκτηθούν τα αγαθά. Η υπηρεσία μετα-πωλήσεων γρήγορος-απάντησης μέσα σε 30 λεπτά εάν καθόλου αρνητική ανατροφοδοτεί αποκτάται. Το αποδοτικό cummunication διατηρεί έως ότου λύνεται τέλεια όλο το πρόβλημα.
 
Προσαρμογή προϊόντων
Τα συστατικά μανικών, μέγεθος, χρώμα, μήκος, λογότυπο, να συσκευάσουν μπορούν και ούτω καθεξής να προσαρμοστούν σύμφωνα με την εφαρμογή και τα αιτήματα των πελατών του.
 
Ενσωματωμένη λύση
Το techinical τμήμα Paishun μπορεί να συστήσει και να σχεδιάσει τις κατάλληλες μάνικες και τα συνδυασμένα ανταλλακτικά σύμφωνα με την αίτησή του σε ένα πρόγραμμα.
 
Διαδικασία εξαγωγής & εισαγωγών
Ολόκληρη η διαδικασία της εξαγωγής μπορεί να αντιμετωπιστεί από την επαγγελματική ομάδα. Τα αγαθά μπορούν να σταλούν στην πόρτα σας βασισμένη στη ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CIF, οι όροι DAP ή DDP με κατά τη διάρκεια του 15-έτους συνεργάστηκαν αποστολείς αέρα, αποστολείς θάλασσας. Όλη η τεκμηρίωση μπορεί να προσφερθεί τέλεια.
 

Η ομάδα μας

Το γραφείο πωλήσεων Paishun Hangzhou έχει 5 επαγγελματικές ομάδες, οικονομικό τμήμα, τμήμα τεκμηρίωσης, διεθνές τμήμα πωλήσεων, εσωτερικό τμήμα πωλήσεων, τμήμα επιθεώρησης. Το εργοστάσιο Paishun Hangzhou έχει τον κεντρικό αγωγό 5 έμπειρο και τις επαγγελματικές ομάδες: Τμήμα προμήθειας προγράμματος, τμήμα υπηρεσιών εργασίας, τμήμα τεχνολογίας, τμήμα παραγωγής, τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης.

 

Το προσωπικό Paishun Hangzhou πιστεύει πάντα «στο ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ τη ΜΑΝΙΚΑ, ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ!». Η ποιότητα και η υπηρεσία είναι πάντα η τοπ ανησυχία σε Hangzhou Paishun. Δοκιμάζουμε πάντα το καλύτερό μας για να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία και την ανταγωνιστική τιμή που εδρεύουν στην υψηλή ποιότητα μανικών. Είναι ο τρόπος που κερδίζουμε τους πελάτες μας και την αγορά.

 

Κίνα Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Factory View

Παρακαλώ χτυπήστε τη σύνδεση Youtube κατωτέρω για το ΒΙΝΤΕΟ του εργοστασίου Paishun

 

το https://youtu.be/rK1S3CSX0eI

 

Κίνα Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0