Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd
Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd
Περίπου εμείς
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-571-8102-3093
Επαφή τώρα
Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd
Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd
Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd
Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Κύρια αγορά:

Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο

Επιχειρησιακός τύπος:

Κατασκευαστής , Πωλητής

Εμπορικά σήματα:

πάθος

Αριθ. των υπαλλήλων:

100~120

Ετήσια πωλήσεις

10,000,000-25,000,000

Έτος που καθιερώνεται

2007

PC εξαγωγής:

80% - 90%

Εισαγωγή
Δεδομένου ότι ένας βιομηχανικός διευθυντής παραγωγής, ψάχνουμε για μια ιδανική μάνικα, καλύπτει όλες τις απαιτήσεις μας στις μάνικες, το οποίο σημαίνει ανθεκτικός, εύκαμπτος και ισχυρός
 
Κατόπιν, τον συναντήσαμε, Paishun, η ομάδα μανικών Paishun, η οποία επιμένει στην αποστολή «της παροχής της λύσης στα δύσκολα θέματα των ΜΑΝΙΚΩΝ για τη σύγχρονη βιομηχανία». Οι βασικές ιδέες του Paishun όπως «την κράτηση στην τεχνική καινοτομία», «την ευστροφία και την εμμονή στην τέχνη μανικών» κάνουν τα προϊόντα Paishun να ταιριάξουν με τις παγκόσμιες αγορές. Καλά, η νοοτροπία επιτυχίας πελατών, αυτό είναι φιλοσοφία πυρήνων Paishun. Εργαστείτε σκληρά στη νέα τεχνολογία της κατασκευής μανικών, και κάθε χρόνο, κρατήστε στη δημιουργία των νέων μανικών για τους πελάτες.
 
Πια η παραδοσιακή λαστιχένια παραγωγή, Paishun είναι σε θέση να βελτιώσει την ακρίβεια σε 0,1 γραμμάρια στη λαστιχένια διατύπωση, δουλεύοντας με μερικά εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας. Εν τω μεταξύ, οι λαστιχένιες διατυπώσεις συνεχίζουν να ενημερώνονται, και οι νέες διατυπώσεις παρουσιάζονται στην παραγωγή. Μια άλλη ακρίβεια είναι ότι η ταυτότητα και το OD μανικών φθάνουν σε μέχρι 0.1mm, με τη χρησιμοποίηση της ελεγχόμενης υπέρυθρος-ακτίνα συσκευής στη μάνικα που εξωθεί τη μηχανή. Οι κορυφαίες πτυχώνοντας μηχανές με το εμπορικό σήμα της Φινλανδός-δύναμης εισάγονται στο εργοστάσιο, καθώς επίσης και πολύ παγωμένες τις υψηλή ταχύτητα πλέκοντας μηχανές. Οι γραμμές παραγωγής αποτελούνται από τη σύνθετη εξώθηση, τύλιγμα, τεχνικές επιστρώματος μαγνητοσκόπησης τα υλικά αντιμετωπίζονται αυστηρά σε μια μέθοδο που προγραμματίζεται αυτόματα από τους υπολογιστές. Εκτός αυτού, οι μετρήσεις, ρύθμιση, επαλήθευση ελέγχονται επίσης στο ίδιο σύστημα.
 
Ήδη επένδυσε πολύς στην έρευνα, και τον εργαστηριακό εξοπλισμό, συσκευή δοκιμής θείωσης χρήσεων Paishun, στήθος δοκιμής γήρανσης, εκτατό, πίεση, μηχανές δοκιμής abraision, για να εξασφαλίσει τον αποτελεσματικό ποιοτικό έλεγχο, από τις πρώτες ύλες, μέχρι το τελικό προϊόν. Η υπηρεσία της προσαρμογής των προϊόντων είναι όλα διαθέσιμη. Τα ποιοτικά συστήματα ελέγχου ISO9001 και TS16949 έχουν ελέγξει πλήρως το εργοστάσιο. Πάνω από 20 πιστοποιητικά έχουν λήφθουν, όπως ISO3821, RoHS, ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ, cUPC, KTW, NSF.
 
Από το σχέδιο, σύρετε, παράγετε, QC, το πακέτο και παραδώστε, κάθε σύνολο βημάτων των λεπτομερειών γίνεται με την ακρίβεια. Κατόπιν, έξυπνες αποθήκευση και βοήθεια συστημάτων παράδοσης τα αγαθά φθάνουν στο λιμένα προορισμού, ή στην πόρτα. Το τμήμα πωλήσεών μας είναι προ πάντων ένα ενισχυτικό τμήμα, που χρησιμεύει τους πελάτες μας για να επεκτείνει την αγορά. Μπορούμε μαζί να επικοινωνήσουμε εύκολα στα αγγλικά, γαλλικά, και ισπανικά.
 
Αρχικό από το 2007, Paishun αυξάνεται όχι γρήγορα, αλλά σταθερά, το οποίο συνεχίζει «να παρέχει τη λύση στα δύσκολα θέματα των ΜΑΝΙΚΩΝ για τους συνεργάτες». «Paishun» συσχετίζεται με τη λέξη «πάθος». Ναι, «το πάθος» είναι η αφοσιωμένη υπηρεσία μας για τις 3 μεγάλες περιοχές «βιομηχανικές, αυτοκινητικές, και υγειονομικές». Σαν μακροπρόθεσμο προμηθευτή λύσης της βιομηχανίας μανικών, παρέχουμε αυτήν την μικροσκοπική μάνικα, για τους πελάτες που συγκεντρώνουν στις μεγάλες μηχανές. Πάθος για τη μάνικα, πάθος για σας!
Υπηρεσία
COEM & ODM
 
Ικανότητα Ε&Α: Όντας ένας κατασκευαστής που κατέχει μια πλήρη γραμμή παραγωγής, πλήρεις εξοπλισμοί και που εξετάζει την ικανότητα, βάζουμε τους υψηλούς πόρους στην εργασία Ε&Α. Αυτή τη στιγμή, φλόγα VO - η μάνικα αναπνοής καθυστερούντω έχει αναπτυχθεί επιτυχώς όπως και τις υψηλές λαστιχένιες μάνικες αγωγιμότητας υψηλές και χαμηλής θερμοκρασίας ανθεκτικές μάνικες εξαιρετικής ποιότητας παράλληλα με όλες τις μάνικες παράδοσης μέσων, όλες τις μάνικες χρώματος, και τις πολυστρωματικές υψηλές μάνικες.
Προσαρμογή προϊόντων
Τα συστατικά μανικών, μέγεθος, χρώμα, μήκος, λογότυπο, να συσκευάσουν μπορούν και ούτω καθεξής να προσαρμοστούν σύμφωνα με την εφαρμογή και τα αιτήματα των πελατών του.
Προσαρμοσμένες μορφές
Προσαρμοσμένη συσκευασία συμπεριλαμβανομένου του κιβωτίου αεροσκαφών, της κάρτας επιγραφών, της ταινίας φουσκαλών, της παλέτας και των προσαρμοσμένων χαρτοκιβωτίων με το λογότυπο. κ.λπ.
Προσαρμοσμένες συνελεύσεις μανικών με τις διαφορετικές συναρμολογήσεις στο χάλυβα άνθρακα, το ανοξείδωτο, τον ορείχαλκο, κ.λπ.
Το προσαρμοσμένες λογότυπο, το πρότυπο και η προδιαγραφή από τη σειρά τυπωμένων υλών, τυπώνοντας ρόδα, μελανώνουν την κωδικοποίηση και το λέιζερ, κ.λπ.
Ενσωματωμένη λύση
Το τεχνικό τμήμα PassionHose μπορεί να συστήσει και να σχεδιάσει τα κατάλληλα συνδυασμένα μάνικες ανταλλακτικά σύμφωνα με την αίτησή του σε ένα πρόγραμμα.
Ο τύπος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, η υπερβολικά χαμηλή κάμπτοντας ακτίνα, η ακραία υψηλή αντίσταση temprature, η ακραία αντίσταση χαμηλής θερμοκρασίας, η άριστη αντίσταση γήρανσης, η άριστη αντίσταση διάβρωσης, η υπερβολιή υψηλός πίεση, η αντίσταση αρνητικής πίεσης, το σωστό ταίριασμα των συναρμολογήσεων μανικών, κ.λπ. μας λένε τις απαιτήσεις σας, θα σας παρουσιάσουμε τι χρειάζεστε!
 
Ιστορία
Πορεία ανάπτυξης
 
Να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις μας σύμφωνα με τις πιό πρόσφατες τεχνολογικές προόδους είναι η προτεραιότητα στη φιλοσοφία κατασκευής μας. Αυτά τα έτη, είμαστε υπερήφανοι για να ακολουθήσουμε τις καλύτερες πρακτικές κατασκευής και τους αυστηρούς ελέγχους ποιοτικού ελέγχου.
 
Μετά από τα έτη ανάπτυξης, Passionhose έχει καθιερώσει επιτυχώς πέντε κλάδους σε Hangzhou, Suqian, πόλεις Guangzhou.
Το προϊόν καλύπτει τέσσερις σημαντικές περιοχές: Βιομηχανικές μάνικες, αυτοκινητικές μάνικες, υγειονομικά μάνικες και Leatherware.
 
2007       Ίδρυμα Hangzhou Paishun
 
2015       Ίδρυμα Suqian Paishun
 
2016       Ίδρυμα των πληροφοριών Paishun & τεχνολογία
 
2017       Συνεργασία Paishun & μάνικα SRT.
               Οι υγειονομικές μάνικες υψηλών σημείων προϊόντων και δημιουργούν ένα χωρίς σκόνη εργαστήριο
 
2021       Ίδρυμα της μάνικας Guangzhou PassionCo και της μάνικας Hangzhou SRT.
               4 τομείς που διαμορφώνονται: Βιομηχανικές μάνικες, αυτοκινητικές μάνικες, υγειονομικά μάνικες και Leatherware.
Η ομάδα μας

Το γραφείο πωλήσεων Paishun Hangzhou έχει 5 επαγγελματικές ομάδες, οικονομικό τμήμα, τμήμα τεκμηρίωσης, διεθνές τμήμα πωλήσεων, εσωτερικό τμήμα πωλήσεων, τμήμα επιθεώρησης. Το εργοστάσιο Paishun Hangzhou έχει τον κεντρικό αγωγό 5 έμπειρο και τις επαγγελματικές ομάδες: Τμήμα προμήθειας προγράμματος, τμήμα υπηρεσιών εργασίας, τμήμα τεχνολογίας, τμήμα παραγωγής, τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης.

 

Το προσωπικό Paishun Hangzhou πιστεύει πάντα «στο ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ τη ΜΑΝΙΚΑ, ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ!». Η ποιότητα και η υπηρεσία είναι πάντα η τοπ ανησυχία σε Hangzhou Paishun. Δοκιμάζουμε πάντα το καλύτερό μας για να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία και την ανταγωνιστική τιμή που εδρεύουν στην υψηλή ποιότητα μανικών. Είναι ο τρόπος που κερδίζουμε τους πελάτες μας και την αγορά.

 

Κίνα Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας λαστιχένιος εύκαμπτος αεραγωγός Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2015-2024 flexiblerubberhoses.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.