Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η Paishun Hose Group θα παρουσιάσει την καινοτομία των ελαστικών σωλήνων στην Hannover Messe 2024, Γερμανία
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-571-8102-3093
Επαφή τώρα

Η Paishun Hose Group θα παρουσιάσει την καινοτομία των ελαστικών σωλήνων στην Hannover Messe 2024, Γερμανία

2024-03-11

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η Paishun Hose Group θα παρουσιάσει την καινοτομία των ελαστικών σωλήνων στην Hannover Messe 2024, Γερμανία

 

“Στην φετινή έκθεση του Hannover Messe, ο όμιλος Paishun είναι έτοιμος να αποδείξει τη δέσμευσή του για την προώθηση της καινοτομίας και τη διαμόρφωση του μέλλοντος των ελαστικών σωλήνων. ”

 

Ανόβερο, 22-26 Απριλίου - Ο όμιλος Paishun, ένας από τους ηγέτες στον τομέα των κατασκευών ελαστικών σωλήνων, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή του στηνΧανόβερ Μέσε2024, μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εκθέσεις βιομηχανικής τεχνολογίας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Paishun Hose Group θα παρουσιάσει την καινοτομία των ελαστικών σωλήνων στην Hannover Messe 2024, Γερμανία  0

 

Το Hannover Messe, γνωστό για την εστίαση τουκαινοτομίακαιτεχνολογίες αιχμής,Η εκδήλωση αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για τον όμιλο Paishun για να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις και λύσεις του.,Παροχή ανεκτίμητων ευκαιριών δικτύωσης και γνώσεων για τις αναδυόμενες τάσεις.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Paishun Hose Group θα παρουσιάσει την καινοτομία των ελαστικών σωλήνων στην Hannover Messe 2024, Γερμανία  1

 

Στο φετινό Hannover Messe, ο όμιλος Paishun είναι έτοιμος να αποδείξει τη δέσμευσή του να οδηγήσει την καινοτομία και να διαμορφώσει το μέλλον της τεχνολογίας.Σωλήνες από καουτσούκΌπως,Βιομηχανικός σωλήνας αέρα, σωλήνας νερού, σωλήνας καυσίμου, σωλήνας αερίου, σωλήνας συγκόλλησης, υδραυλικός σωλήνας υψηλής πίεσης, σωλήνας PTFE,Σωλήνας κλειδώματος, σωλήνας CNG, σωλήνας πλύσης τροφίμων, σωλήνας αναπνοής κλπ.Οι επισκέπτες στο περίπτερο μας μπορούν να αναμένουν να βιώσουν από πρώτο χέρι τα πρωτοποριακά προϊόντα, λύσεις και τεχνολογίες μας που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκριθούν στις εξελισσόμενες ανάγκες της βιομηχανίας.

 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουμε στο Hannover Messe 2024 (Αριθμός περίπτερου: Αίθουσα 5, D46-46), και να σας συναντήσω για μια ευχάριστη συζήτηση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Paishun και τη συμμετοχή του στην Hannover Messe 2024, επισκεφθείτε το www.passioncohose.com ή επικοινωνήστε με την Janet Yao μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ps1@passioncohose.com.

 

Τζάνετ Γιαο

WhatsApp: +86-136-6663-2043

Email1:ps1@passioncohose.com

Email2:ps005@parshun.com

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας λαστιχένιος εύκαμπτος αεραγωγός Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2015-2024 flexiblerubberhoses.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.