Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πώς να επεκτείνει την υδραυλική ζωή μανικών
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-571-8102-3093
Επαφή τώρα

Πώς να επεκτείνει την υδραυλική ζωή μανικών

2021-06-02

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πώς να επεκτείνει την υδραυλική ζωή μανικών

Η υδραυλική μάνικα έχει μια πεπερασμένη ζωή υπηρεσιών, η οποία μπορεί να μειωθεί από διάφορους παράγοντες. Από μια προοπτική συντήρησης, ελάχιστη ή καμία προσοχή δίνεται συνήθως στις μάνικες μιας υδραυλικής μηχανής έως ότου εμφανίζεται μια αποτυχία. Και οι υδραυλικές αποτυχίες μανικών κοστίζουν περισσότερο από τη μάνικα αντικατάστασης. Οι συμπληρωματικές δαπάνες μπορούν να περιλάβουν:

  • Καθαρίστε, διάθεση, και αντικατάσταση του χαμένου υδραυλικού πετρελαίου.
  • Η παράπλευρη ζημιά σε άλλα συστατικά, π.χ. μια αποτυχία μανικών σε μια υδροστατική μετάδοση μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια πίεσης δαπανών και τη ζημία δημιουργίας κοιλότητας στην αντλία ή/και τη μηχανή μετάδοσης.
  • Ζημία που προκαλείται πιθανή από το ingression των μολυσματικών παραγόντων.
  • Χρόνος διακοπής μηχανών.

Εστίαση στο ακόλουθο ζήτημα για να επεκτείνει την υδραυλική ζωή μανικών και να ελαχιστοποιήσει τις δαπάνες που συνδέονται με τις υδραυλικές αποτυχίες μανικών:

Εξωτερική ζημία

Περίπου 80% των αποτυχιών μανικών αποδίδονται στην εξωτερική φυσική ζημία μέσω του τραβήγματος, της συστροφής, της συντριβής ή του γδαρσίματος της μάνικας. Το γδάρσιμο που προκαλείται από τις μάνικες που τρίβουν ο ένας εναντίον του άλλου ή τις περιβάλλουσες επιφάνειες είναι ο πιό κοινός τύπος ζημίας.

Για να αποτρέψετε την εξωτερική ζημία, εξασφαλίστε ότι όλοι οι σφιγκτήρες κρατιούνται ασφαλείς, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη δρομολόγηση όποτε μια μάνικα αντικατάστασης εγκαθίσταται και εάν είναι απαραίτητο, εφαρμόζουν το ανέξοδο σπειροειδές περικάλυμμα πολυαιθυλενίου για να προστατεύσουν τις υδραυλικές μάνικες από το γδάρσιμο.

Πολυ-επίπεδη κάμψη

Η κάμψη μιας υδραυλικής μάνικας σε περισσότερα από ένα αεροπλάνα οδηγεί στο στρίψιμο της ενίσχυσης καλωδίων της. Μια συστροφή πέντε βαθμών μπορεί να μειώσει ζωή υπηρεσιών μιας υψηλής υδραυλικής μάνικας κατά τόσο όσο και 70%. Και μια συστροφή επτά-βαθμού μπορεί να οδηγήσει σε μια μείωση 90% της ζωής υπηρεσιών.

Η κάμψη πολυ-αεροπλάνων είναι συνήθως το αποτέλεσμα της φτωχής επιλογής ή/και της δρομολόγησης συνελεύσεων μανικών αλλά μπορεί επίσης να εμφανιστεί ως αποτέλεσμα ανεπαρκής ή επισφαλής στερεώνοντας όπου η μάνικα υποβάλλεται στη μετακίνηση μηχανών ή ενεργοποιητών.

Λειτουργούντες όροι

Οι λειτουργούντες όροι στους οποίους μια σωστά εγκατεστημένη υδραυλική μάνικα υποβάλλεται θα καθορίσουν τελικά τη ζωή υπηρεσιών του. Τα άκρα στη θερμοκρασία, π.χ. υψηλές πρωινές λειτουργούσες θερμοκρασίες και πολύ κρύοι όροι όταν στέκεται τη νύχτα η μηχανή, επιταχύνουν τη γήρανση του σωλήνα και της κάλυψης της μάνικας.

Οι συχνές και ακραίες διακυμάνσεις πίεσης, π.χ. σφυρί βράχου σε έναν υδραυλικό εκσκαφέα, επιταχύνουν την κούραση μανικών. Τις εφαρμογές όπου μια two-wire πλεξούδα ενίσχυσε την υδραυλική μάνικα καλύπτει την ονομαστική απαίτηση πίεσης εργασίας αλλά στην υψηλή δυναμική πίεση οι όροι αναμένονται, η μακρύτερη ζωή υπηρεσιών που διατίθεται από μια ενισχυμένη σπείρα υδραυλική μάνικα συνήθως περισσότερο από θα αντισταθμίσει το υψηλότερο αρχικό κόστος.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας λαστιχένιος εύκαμπτος αεραγωγός Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2015-2024 flexiblerubberhoses.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.