Έξυπνο βιομηχανικό πάρκο Hangzhou, Νο 857 δρόμος Hangzhou 310030 Wenyixi ΚΙΝΑ
Αρχική Σελίδα

Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd

καλής ποιότητας λαστιχένια μάνικα νερού για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας λαστιχένια μάνικα νερού για τις πωλήσεις
Ο αγαπητός Peter, είμαστε πολύ ευτυχείς με την ποιότητα των μανικών που παραλαμβάνονται από σας και ελπίζουμε να τοποθετήσουμε μια άλλη διαταγή σύντομα.

—— Ο κ. Mark Clendenen

Γεια η Amanda, οι μάνικες EPDM φαίνεται πολύ καλή και «ηλεκτρικά» είναι μέσα στις απαιτήσεις μας. Το Evereything είναι καλό αυτή τη φορά:)

—— Ο κ. Gudbjorn Bordoy

Γεια η Alice, εσείς έχει κάνει μια πολύ καλή εργασία και είμαστε πολύ ευτυχείς με όλα. Ενδεχομένως θα διατάζουμε πολύ περισσότερου από σας στο νέο έτος.

—— Ο κ. Cyril Quinn

Είμαι Online Chat Now

Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd

1 2 3 4
Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd
Τοίχος λογότυπων δίκαιη Εργοστάσιο Paishun Μάνικες

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : ΠΑΘΟΣ
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-15,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η λαστιχένια και πλαστική Co. Paishun Hangzhou, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 2007, είναιγρήγορα αυξανόμενηεπιχείρησηπουενσωματώνειτηνπαραγωγήκαιτομάρκετινγκτωνλαστιχένιωνβιομηχανικώνμανικών, τωνλαστιχένιωνυδραυλικώνμανικών, καιτωνυδραυλικώνσυναρμολογήσεωνμανικών. 

 

Μετά από 8 έτη προσπάθειας και ανάπτυξη, τώρα έχουμε γίνει ένας από τους κύριους λαστιχένιους κατασκευαστές και τους προμηθευτές μανικών στην Κίνα. Έχουμε απολαύσει την υψηλή φήμη στη λαστιχένια βιομηχανική μάνικα και την υδραυλική αγορά μανικών εσωτερικά και διεθνώς.


Σειρά προϊόντων Paishun Hangzhou:


Η εστίαση εργοστασίων μας στην κατασκευή των λαστιχένιων βιομηχανικών μανικών, που περιλαμβάνουν το λαστιχένιο εύκαμπτο αεραγωγό, λαστιχένια μάνικα νερού, LPG δηλητηριάζει με αέρια τη μάνικα, δίδυμη μάνικα συγκόλλησης, λαστιχένια μάνικα καυσίμων.

 

Η απόθεμα-κοινή εστίαση εργοστασίων μας στην κατασκευή της λαστιχένιας υδραυλικής μάνικας, που περιλαμβάνει τη SAE 100R1, SAE 100R2, SAE 100R7/R8, EN856 4SH, 4SP, SAE 100 R9, R10, R12, SAE 100R14 έπλεξε τη μάνικα PTFE, την υδραυλικά συναρμολόγηση μανικών και ferrule Μάνικα κλιματισμού Μάνικα χρέωσης ψυκτικών ουσιών.

 

Είμαστε πολύ επαγγελματικοί και έχουμε την πλήρη εμπειρία στην πτύχωση των συναρμολογήσεων και των γρήγορων συζεύξεων απελευθέρωσης στις μάνικες. Όπως η λαστιχένια συνέλευση εύκαμπτων αεραγωγών, η συνέλευση μανικών κήπων αναδόχων, η συνέλευση μανικών πλυντηρίων, η συνέλευση μανικών LPG, η υδραυλική συνέλευση μανικών, η συνέλευση μανικών υψηλών πλυντηρίων, η συνέλευση μανικών ψεκασμού χρωμάτων, κ.λπ. 

 

Είμαστε σε θέση τα προϊόντα μας στα διάφορα είδη συσκευασίας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών. 

 

Τώρα οι λαστιχένιες μάνικες και οι συνελεύσεις μανικών μας εξάγονται στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ιταλία, το UK, τη Νορβηγία, τη Ρωσία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Δανία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Ταϊλάνδη, τη Σρι Λάνκα, το Περού, τη Βραζιλία, τη Βενεζουέλα, τη Νότια Αφρική κ.λπ., περίπου 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

 

PASSION® οι λαστιχένιες μάνικες εγκρίνονται από το CE, SGS, TUV. 


Αλλά Hangzhou Paishun δεν έχει σταματήσει ποτέ να πάει προς τα εμπρός, προκειμένου να παρασχεθούν οι πιό λαστιχένιες μάνικες στους πελάτες μας και να διευρυνθεί η σειρά παραγωγής, το 2012, μαζί με το συνεργάτη μας, χτίζουμε ένα άλλο εργοστάσιο, το οποίο παράγει τις αυτόματες λαστιχένιες μάνικες σιλικόνης σε Jiangsu Κίνα.


Επαγγελματικές παραγωγή και υπηρεσία Paishun Hangzhou:


Το γραφείο πωλήσεων Paishun Hangzhou έχει 5 επαγγελματικές ομάδες, οικονομικό τμήμα, τμήμα τεκμηρίωσης, διεθνές τμήμα πωλήσεων, εσωτερικό τμήμα πωλήσεων, τμήμα επιθεώρησης. Το εργοστάσιο Paishun Hangzhou έχει τον κεντρικό αγωγό 5 έμπειρο και τις επαγγελματικές ομάδες: Τμήμα προμήθειας προγράμματος, τμήμα υπηρεσιών εργασίας, τμήμα τεχνολογίας, τμήμα παραγωγής, τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης.

 

Το προσωπικό Paishun Hangzhou πιστεύει πάντα «στο ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ τη ΜΑΝΙΚΑ, ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ!». Η ποιότητα και η υπηρεσία είναι πάντα η τοπ ανησυχία σε Hangzhou Paishun. Δοκιμάζουμε πάντα το καλύτερό μας για να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία και την ανταγωνιστική τιμή που εδρεύουν στην υψηλή ποιότητα μανικών. Είναι ο τρόπος που κερδίζουμε τους πελάτες μας και την αγορά.

 

Λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα και το πλήρες διάστημα, θα σας παρουσιάζαμε όλα πλεονεκτήματά μας και θα μας αφήναμε να μεγαλώσουμε από κοινού. Το Hangzhou Paishun είναι βέβαιο ότι μπορούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη και φιλική επιχειρησιακή σχέση με την εκτιμημένη επιχείρησή σας λόγω της εμπιστοσύνης σας και της άριστης ποιότητάς μας υπηρεσιών και μανικών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Paishun Rubber & Plastic Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Amanda Tang

Τηλ.:: 86-137-5812-5058

Φαξ: 86-571-8102-3093

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δίδυμη μάνικα συγκόλλησης

3/16» 5/16» στο δίδυμο EN 559 μανικών συγκόλλησης 300Psi BS λειαίνουν το τέρμα

Το CE πιστοποίησε 1/4 ίντσα Χ δίδυμη μάνικα συγκόλλησης 100 FT με τους προσαρμοστές ορείχαλκου, μάνικα φανών

ISO3821 επικυρωμένο» Χ 1/4 οξυακετυλινική μάνικα 50 FT για τη συγκόλληση τόξων αργού

Δίδυμη μάνικα 300psi, το EN 559 συγκόλλησης 1/4 ίντσας βαθμών μανικών συγκόλλησης

υψηλή υδραυλική μάνικα

I.D. 1/4» υδραυλικός σωλήνας μανικών, υδραυλική μάνικα 3270 PSI Weatherhead

DN10 υδραυλική μάνικα συνήθειας SAE 100 R1 σε θηλυκό 90 βαθμό BSP

Μαύρη υδραυλική εύκαμπτη μάνικα, υδραυλική μάνικα 3/4 ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ» με το χαλύβδινο σύρμα δύο

ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ 1/2» υδραυλική πίεση εργασίας μανικών 4000 PSI SAE/DIN NBR

λαστιχένιος εύκαμπτος αεραγωγός

Μήκος λαστιχένιος κομπρεσέρ 2 ταυτότητας 3/4» και 1» εύκαμπτων αεραγωγών 50 FT πίεση εργασίας MPA

Inflator ροδών αυτοκινήτων μοτοσικλετών ποδηλάτων εύκαμπτος αεραγωγός 15 σπειρών» μήκος

Πορτοκαλιά ταυτότητα 1/4» 5/16» 3/8» κοντή συνέλευση εύκαμπτων αεραγωγών με τους γρήγορους συζευκτήρες

Εξωτερικός πλεγμένος ίνα λαστιχένιος εύκαμπτος αεραγωγός, μαύρος εισελκόμενος εύκαμπτος αεραγωγός

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Κίνα καλός ποιότητας λαστιχένιος εύκαμπτος αεραγωγός προμηθευτής. Copyright © 2015 - 2019 flexiblerubberhoses.com. All Rights Reserved.