Σπειροειδής σωλήνας μανικών ινών πολυεστέρα, κίτρινες μάνικες ψυκτικών ουσιών σακακιών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ZheJiang Κίνα
Μάρκα: PASSION
Πιστοποίηση: ISO 9001-2008, CE
Αριθμό μοντέλου: Ταυτότητα 5mm
Ποσότητα παραγγελίας min: 3000M
Τιμή: negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: Η μάνικα χρέωσης ψυκτικών ουσιών συσκευάζεται καλά από τις διαφανείς ταινίες OPP.
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες για 20 " FCL αφότου έχουμε λάβει την προηγμένη πληρωμή.
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, τη MoneyGram, PayPal
Δυνατότητα προσφοράς: 400.000 το μήνα

Σπειροειδής ενισχυμένη γραμμή μάνικα χρέωσης Refrigrant ινών πολυεστέρα, κίτρινο χρώμα 

 

 
Η μάνικα χρέωσης ψυκτικών ουσιών μας συναντά την πιστοποίηση CE, η ποιότητα καλά-γίνεται αποδεκτή στις αγορές της ΕΕ. Δεν χρησιμοποιούμε το καλό υλικό NBR, καμία ανακυκλωμένη λαστιχένια, εύκαμπτη, ανθεκτική, καλύτερη αντίσταση πετρελαίου και την αντοχή.
 
Έχουμε εξαγάγει το μεγάλο ποσό οι μάνικες χρέωσης ψυκτικών ουσιών σε αυτές τις χώρες όπως τις ΗΠΑ, τη Νότια Αφρική κ.λπ. αυτά τα έτη. Είναι μια από τις μάνικες υψηλών σημείων μας, δεδομένου ότι η ποιότητα είναι πολύ σταθερή.

 

 

Πλεονέκτημα:

 

1. Τα ελεύθερα δείγματα μανικών μπορούν να παρασχεθούν εδώ για τους πελάτες στη δοκιμή.
 
2. Έχουμε την καλή συσκευασία για τη μάνικα χρέωσης ψυκτικών ουσιών, εκτός από τις διαφανείς ταινίες OPP, μπορούμε επίσης να συσκευάσουμε τα αγαθά στο χαρτοκιβώτιο ή την παλέτα. Εάν έχετε κάποια ειδική απαίτηση για τη συσκευασία, μπορούμε επίσης να κάνουμε τη συσκευασία σύμφωνα με την απαίτησή σας. 
 
3. Μπορούμε να τυπώσουμε σύμφωνα με τη συγκεκριμένη απαίτηση των πελατών, μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε την εκτύπωση για τους πελάτες.
 
4. Μερικά άλλα προϊόντα που χρησιμοποιούνται μαζί με τη μάνικα ψυκτικών ουσιών όπως τις συζεύξεις μανικών, τους σφιγκτήρες (σίδηρος ή ανοξείδωτο) κ.λπ. παρέχονται επίσης εδώ. Έχουμε τους σταθερούς προμηθευτές αυτών των προϊόντων. Παραδείγματος χάριν, έχουμε εξαγάγει τις συνελεύσεις μανικών χρέωσης ψυκτικών ουσιών με τις συναρμολογήσεις ορείχαλκου. 
 
 

Υλικό μανικών:

 

Το υλικό είναι πολύ σημαντικό στις μάνικες, έχουμε χρησιμοποιήσει τον καλό υλικό και καλύτερο σύνθετο λαστιχένιο τύπο για να εγγυηθούμε το χρόνο χρήσης και την ασφάλεια των μανικών. 

 

Εσωτερικός σωλήνας: συνθετικό λάστιχο NBR, το οποίο είναι το χρησιμοποιημένο υλικό για τις μάνικες χρέωσης ψυκτικών ουσιών.

 

Ενίσχυση: η υψηλή εκτατή ίνα που πλέκεται, η ίνα είναι συνήθως νήμα πολυεστέρα, με την πλεγμένη ίνα ενίσχυση, η πίεση μανικών μπορεί να εγγυηθεί.

 

Εξωτερικός σωλήνας: συνθετικά SBR και PVC για την καλή του αντοχή.

 

 

Τεχνολογία παραγωγής μανικών:

 

Υπάρχουν μερικές μικρές την τρύπες στην κάλυψη κατά παραγωγή για να βοηθήσουν να εκκενώσουν το αέριο που θα προστατεύσει τον εξωτερικό σωλήνα από την έκρηξη.

 

 

Προδιαγραφή μανικών:

 

Εσωτερική διάμετρος

Εξωτερική διάμετρος

Πίεση εργασίας

Πίεση έκρηξης

Μήκος

Μέτρηση

χιλ.

χιλ.

PSI

PSI

μ

cbm/ρόλος

5

11

500

2500

100

0,02

    5     

11

600

3000

100

0,02

    5     

12

800

4000

100

0,02

 

 

 

Μήκος μανικών:

 

Για τα μεγέθη 5mm, το τυποποιημένο μήκος είναι 100m ανά ρόλο. Μερικές φορές, το μήκος μπορεί να είναι 50m, 20m κ.λπ., εξαρτάται από τη συγκεκριμένη απαίτηση των πελατών.

Μπορούμε επίσης να παραγάγουμε τη μάνικα με ακριβώς διάφορους μετρητές όπως 1.5m, 2m κ.λπ. Αυτές οι μάνικες στο σύντομο μήκος εγκαθίστανται με τους συνδετήρες. 

 
 
Χρώματα μανικών:

 

Παράγουμε τις μάνικες χρέωσης ψυκτικών ουσιών με τρία χρώματα: κόκκινος, μπλε, κίτρινος. Αυτά τα τρία χρώματα είναι τα τυποποιημένα χρώματα στις αγορές. Και αυτές οι τρεις μάνικες χρωμάτων χρησιμοποιούνται πάντα μαζί για να μεταβιβάσουν τις ψυκτικές ουσίες.

 


Πίεση μανικών:

 

Η πίεση εργασίας για αυτήν την μάνικα είναι 500psi, 600psi, 800psi και οι corrosponding πιέσεις έκρηξης είναι 2500psi, 3000psi και 4000psi. Έχουμε το σύνολο του s μηχανής για να εξετάσουμε την πίεση, συνήθως εξεταστικός την πίεση. Και η τιμή θα είναι υψηλότερη με την υψηλότερη πίεση. Εφαρμογή μανικών:

 

Η μάνικα χρέωσης ψυκτικών ουσιών χρησιμοποιείται ευρέως για να μεταβιβάσει την ψυκτική ουσία όπως R12, R22, R502 και R134a, αυτά είναι αυτόματη ψύξη, κλιματισμός, βιομηχανικά ψυγεία κ.λπ.


 

 

Σπειροειδής σωλήνας μανικών ινών πολυεστέρα, κίτρινες μάνικες ψυκτικών ουσιών σακακιών

 
 Σπειροειδής σωλήνας μανικών ινών πολυεστέρα, κίτρινες μάνικες ψυκτικών ουσιών σακακιών

 

Σπειροειδής σωλήνας μανικών ινών πολυεστέρα, κίτρινες μάνικες ψυκτικών ουσιών σακακιών
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zoe Wei

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613738095094

WhatsApp : 8613758125058